Published On: mar, Dec 16th, 2014

Prefectul Vilcu despre amenintarea lui Dragnea cu demiterea: Ma tem doar de Dumnezeu si de judecata Lui

Share This
Tags

prefect vilcuPrefectul Vasilica Vilcu a facut primele declaratii publice dupa ce, vineri, 12 decembrie, aflat la Braila, Liviu Dragnea, la acel moment vicepremier, a anuntat ca ii va cere premierului Ponta sa demita prefectul judetului, despre care a spus ca "a savarsit abuzuri si trebuie sa plateasca".

Vilcu a precizat ca inca de la investirea in functie a spus ca o sa aplice legea, "indiferent de care vor fi consecintele", si ca nu ii este teama de o eventuala demitere, fiindu-i teama "doar de Dumnezeu si de judecata Lui": "Am aplicat in plan local cadrul legal aplicabil in materie in functie de situatia data. Consider ca in relatie cu Consiliul Judetean am aplicat toate masurile pe care le puteam identifica la momentul respectiv in functie de natura situatiei. M-am interesat de situatia de la CJ cu deszapezirea pentru acest judet, pentru locuitorii acestui judet si am facut eforturi pentru acestia, nici macar pentru mine personal. Cand am fost investita am spus ca o sa aplic legea in plan local, indiferent de care vor fi consecintele. Nu imi e teama de nimic. Imi e teama doar de Dumnezeu si de judecata Lui."

Prefectul a mai adaugat faptul ca "la nivel de constiinta" nu are a-si reprosa nimic si ca nu a discutat cu premierul Ponta sau cu ministrul Dragnea despre acest subiect.

Liviu Dragnea vrea capul prefectului Vilcu: “O sa ii cer lui Ponta demiterea prefectului judetului Braila. A savarsit abuzuri si trebuie sa plateasca”

Comentarii

comentariu

About the Author