Published On: mie, Dec 3rd, 2014

Perchezitii la Braila: 110 politisti si 60 de luptatori SAS au descins la persoane banuite de santaj

Share This
Tags

mascatiMiercuri dimineata, 110 politisti de investigatii criminale, ordine publica, investigare a fraudelor si criminalisti, impreuna cu 60 de luptatori ai Serviciilor pentru Actiuni Speciale din cadrul I.P.J. Prahova, I.P.J. Galati, I.P.J. Buzau, I.P.J. Braila, I.P.J. Constanta, I.P.J. Calarasi, I.P.J. Dambovita si I.P.J. Iasi, efectueaza 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi.

Oamenii legii efectueaza, la aceasta ora, 20 de perchezitii la persoane banuite de santaj si inselaciuni prin metoda „Accidentul”. Din primele informatii se pare ca 16 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova pentru audieri.

Dintre cele 20 de perchezitii, 5 sunt efectuate in 3 penitenciare din judetele Galati, Iasi si Dambovita.

Perchezitiile se efectueaza sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti si Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, la persoane banuite de santaj si inselaciuni prin metoda „Accidentul”, prejudiciul cauzat fiind estimat, pana in prezent, la aproximativ 200.000 de lei.

Activitatile vizeaza depistarea persoanelor implicate, care au actionat in perioada august – decembrie 2014, precum si depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte.

Perchezitiile se desfasoara cu sprijinul specialistilor din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-