Published On: vin, Dec 19th, 2014

O braileanca a furat mai multe bijuterii de aur. Femeia a fost prinsa dupa trei luni de la fapta

Share This
Tags

talharie-furt-lantO braileanca in varsta de 47 de ani a fost prinsa de politistii buzoieni la trei luni dupa ce a comis un furt. Din primele precizari se pare ca aceasta ar fi furat mai multe bijiuterii in valoare totala de 8.000 de lei

Cu toate ca initial cazul a fost inregistrat cu autor necunoscut organele legii au descoperit faptasul in aceasta saptamana.

In urma cercetarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca femeia din judetul Braila este autoarea furtului respectiv. In ziua de 17 decembrie, politistii din cadrul Postului de politie comunal Smeeni, cu sprijinul politistilor din cadrul IPJ Braila – Politia orasului Ianca, au depistat-o pe suspecta, aceasta fiind condusa la sediul Politiei orasului Pogoanele. Furtul a fost comis la data de 18 septembrie, in timp ce proprietara imobilului era plecata de la domiciliu, valoarea prejudiciului fiind estimata la 8.000 de lei. Impotriva banuitei a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, iar politistii continua cercetarile, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pogoanele.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-