Published On: joi, Dec 4th, 2014

NOAPTEA MINTII Vicele CJ, liberalul Ovidiu Nechita, l-a intrebat pe prefect daca poate incalca legea!

Share This
Tags

nechitaVicepresedintele Consiliului Judetean, Ovidiu Nechita, prin intermediul consilierilor judeteni PNL, a cerut prefectului un punct de vedere cu privire la situatia din Consiliu, mai precis intreband daca isi poate exercita functia de presedinte interimar desi nu mai are aceste atributii din data de 3 decembrie, ora 24.00.

Conform informatiilor obtinute de Infobraila, Vasilica Vilcu, reprezentantul Guvernului in judetul Braila, ii va raspunde vicelui CJ ca atributiile de presedinte interimar sunt conferite, conform legii, prin votul majoritatii consilierilor judeteni, neexistand o alta situatie stipulata in legislatie. 

Daca vicepresedintele Ovidiu Nechita va incerca sa-si exercite calitatea de presedinte interimar al CJ, desi legea precizeaza clar conditiile in care se acorda atributiile presedintelui, PNL-istul va intra sub incidenta abuzului in serviciu.

Dupa ce la sedinta CJ din data de 3 decembrie 2014, consilierii judeteni din majoritatea PSD-UNPR nu s-au prezentat, astfel sedinta fiind inchisa din lipsa cvorumului, liberalul Ovidiu Nechita a declarat presei ca, desi atributiile de presedinte interimar ii vor expira miercuri (n.r. 3 decembrie), la ora 24.00, se considera "presedinte de drept, cu drept de semnatura in continuare".

Comentarii

comentariu

About the Author