Published On: mar, Dec 2nd, 2014

Nazare, miscare politica fara precedent. Sah la PNL-istii din functii publice: Colaborarea cu admnistratia PSD este de netolerat

Share This
Tags

Nazare si BobocDeputatul Alexandru Nazare, co-presedinte PNL si fost presedinte PDL, a facut publica o miscare politica fara precedent a fostului PDL, in momentul in care se discuta despre demiterea de catre Alianta PSD-UNPR-PC a viceprimarului liberal Alexandru Danaila.

Parlamentarul a anuntat ca "intr-o decizie luata anterior oficializarii fuziunii prin contopire cu PNL", Biroul Permanent Judetean al PDL Braila a hotarat in unanimitate ca cei care ocupa functii publice, obtinute initial cu sprijinul PDL, sa fie radiati din lista de membri ai partidului.

Nazare a declarat ca "PDL este un partid care a facut opozitie la Braila", mentionand ca trebuie sa ramana foarte clar, prin fuziunea cu PNL, faptul ca democrat-liberalii isi doresc "o altfel de politica pentru braileni".

"Colaborarea cu o administratie dominata de PSD si ocuparea de functii publice prin bunavointa acesteia este de netolerat pentru o opozitie puternica", a mai adaugat co-presedintele PNL.

Miscarea politica si declaratiile lui Nazare vin in contextul in care viceprimarul Brailei Alexandru Danaila si vicepresedintele CJ Ovidiu Nechita sunt membri PNL, discutandu-se despre demiterea acestora de catre Alianta PSD-UNPR-PC, iar in functiile de directori ai unor institutii deconcentrate sau din subordinea CLM se afla de asemenea si liberali.

Legat de subiectul demiterii viceprimarului Danaila, co-presedintele PNL Catalin Boboc a precizat ca PNL il va sprijini pe vice pentru a ramane in functie.

Comentarii

comentariu

About the Author