Published On: mar, Dec 2nd, 2014

Minora de 13 ani, disparuta de acasa. Braileanca este cautata la nivel national

Share This
Tags

disparutaO braileanca, in varsta de doar 13 ani, a plecat in mod voluntar de acasa si este cautata de politisti, de trei zile. 

Sambata, la orele 18:45, I.Victoria in varsta de 31 de ani, din Braila, a sesizat la politie faptul ca, la orele 17:00, fiica sa, Mocanu Elena-Gabriela, in varsta de 13 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliul matusii sale din Braila si nu a revenit.

Politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari si au stabilit ca minora se afla impreuna cu parintii la o petrecere si, in jurul orelor 17:00, sub pretextul ca merge la toaleta din curte, a sarit gardul locuintei si a plecat intr-o directie necunoscuta.

De asemenea, s-a mai stabilit ca minora a mai plecat in toamna anului 2014, de la domiciliul bunicilor din municipiul Medgidia, judetul Constanta, intorcandu-se dupa o zi.

Semnalmente: inaltime 155 cm, greutate 45 kg, constitutie slaba, par saten, ochi caprui, fara semne particulare.

Imbracamintea: blue-jeans albastri, geaca de fas gri, bluza roz, ghete gri.

Minora nu urmeaza cursurile vreunei scoli, nu are carte de identitate, telefon mobil ori alte valori si nu sufera de boli psihice.

Politistii au solicitat masura urmaririi la nivel national.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla minora data disparuta este rugat sa anunte la politie, apeland numarul pentru urgente 112, ori la cea mai apropiata unitate sau subunitate de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-