Published On: sâm, Dec 6th, 2014

Mesajul primarului Aurel Simionescu cu ocazia Sfantului Mare Ierarh Nicolae

Share This
Tags

sf-nicolaeBiserica Ortodoxa il praznuieste, astazi, pe Sfantul Ierarh Nicolae, ocrotitorul spiritual al orasului Braila.

Sfantul Mare Ierarh Nicolae este unul dintre cei mai iubiti sfinti ai crestinatatii, intruchipand blandetea, milostenia, ocrotirea si iubirea paterna, revarsate asupra celor care il cinstesc, ii cunosc viata si il cheama intr-ajutor.  A fost, dintotdeauna, ocrotitor al celor aflati in robie, in saracie, al celor care sufera nedreptati; in Sinaxar sunt consemnate multe minuni savarsite de Sfantul Nicolae, care in prezent, in fiecare zi si in multe locuri, face cu imbelsugare bine celor ce au incercari, izbavindu-i de tot felul de primejdii, caci si acum, ca si atunci, Acelasi Dumnezeu lucreaza prin sfantul Sau minunile Sale cele fara de numar.

In acest moment de mare bucurie pentru toti cei care isi serbeaza numele dar si pentru braileni, primarul Municipiului, Aurel Simionescu a transmis un mesaj tuturor romanilor care sarbatoresc astazi, in special brailenilor.

"Cu ocazia sarbatoririi Sfantul Mare Ierarh Nicolae, ocrotitorul spiritual al orasului Braila le urez tuturor romanilor si in special brailenilor multa sanatate, armonie si putere de munca! Fie ca aceasta sarbatoare sa va umple sufletele de lumina si de dragostea celor din jurul dumneavoastra! Bucurati-va alaturi de familie si prieteni. Sa aveti masa imbelsugata, veselie in familie si sanatate. Sa fim mai buni, mai toleranti si mai increzatori in ziua de maine. Un sincer si calduros La Multi Ani, Dumnezeu sa va binecuvanteze!"

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-