Published On: mar, Dec 23rd, 2014

Mesajul noului sef al CJ, dupa 4 luni de blocaj: Umar langa umar, cu privirea intr-o singura directie

Share This
Tags
Mortu 2La sfarsitul sedintei Consiliului Judetean, vicepresedintele liberal Ovidiu Nechita i-a invitat pe toti consilierii judeten sa ciocneasca o cupa de sampanie cu ocazia Noului An.
 
Cu aceasta ocazie, pe nava Ovidiu, noul sef interimar al Consiliului, social-democratul Viorel Mortu a tinut sa le transmita consilierilor judeteni prezenti, atat din majoritatea PSD-UNPR, cat si din PNL, un mesaj, la doar cateva minute dupa ce fusese ales in functie.
 
MESAJUL presedintelui interimar al Consiliului Judetean:
 
"Sper sa fim o echipa puternica si impreuna sa dam peste cap numeroase probleme. Sper ca generalul "iarna" sa nu dicteze prea sever la Braila si sper ca inceputul anului sa fie prielnic. Sunt impresionat de vot si de atitudinea generala. Plec cu toata increderea, dar nu singur, cu toti consilierii. Cred in echipa, in munca comuna. Toate proiectele viabile vor fi puse pe rol si sustinute, si noi avem proiecte bune si dumneavostra (n.r. consilierii judeteni PNL) aveti. Unele adesea au fost date pe linia a-II-a, a-III-a. Categoric, nu. Prioritizarea tuturor proiectelor viabile pentru Braila, de oriunde ar veni. Sa nu se simta la nivelul Brailei caderea in derizoriu. Noi avem de recuperat ceva din imaginea Consiliului Judetean. Nu spun cine a gresit, nici vorba, insa ceva a macerat, a zgariat, a tulburat. Poate si noi (n.r. am gresit), poate si altii. Trebuie sa revenim la o formula umar langa umar, nu fiecare sa racaie in privirea celuilalt, ci umar langa umar, privirea intr-o directie cu totii."
 
Dupa 4 luni de blocaj si scandal ca la usa cortului pentru conducerea Consiliului Judetean, consilierul judetean Viorel Mortu (PSD), fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean, a fost ales, marti, in cadrul unei sedinte ordinare, in functia de vicepresedinte al Consiliului, iar apoi i s-au delegat atributiile de presedinte al institutiei, cu 22 de voturi "pentru" si 6 "impotriva" in ambele cazuri. 

Comentarii

comentariu

About the Author