Published On: mie, Dec 17th, 2014

INCREDIBIL O braileanca si trei galateni au jefuit zeci de batrani

Share This
Tags

Hoti SuceavaO tanara din Braila, in varsta de 24 de ani, si trei galateni, printre care si o minora, suspectati ca au jefuit zeci de batrani din mai multe judete ale tarii, au fost prinsi, marti, de politistii suceveni, dupa ce autoturismul in care se aflau, un Audi A6, a fost oprit la intrarea in municipiul Suceava, in apropierea unui benzinarii.

Folosindu-se de legitimatii false cu insemnele Kaufland, cei patru cautau victime in varsta, carora le bateau la usa si le spuneau ca hipermarketul ofera promotional produse de curatenie pensionarilor. Produsele erau testate in bucataria batranilor, timp in care unul dintre talhari, profitand ca usa locuintei nu era incuiata, intra si fura bani, bijuterii ori alte bunuri de valoare.

Prin aceasta metoda, hotii au lasat fara agoniseala de o viata zeci de batrani din toata tara.

Marti, in jurul orei 11.00, politistii au primit informatia ca cele patru persoane de etnie rroma se indreapta spre municipiul Suceava. Astfel, in benzinaria OMV de la intrarea in Suceava dinspre Falticeni, oamenii legii au oprit un autoturism Audi A6 cu numere de Vaslui.

Cei patru suspecti, Sorin Ivascu, de 22 de ani, Costel Serban, de 37 de ani, Iuliana Mihaila, de 17 ani, toti trei din Galati, si Roxana Cristea, de 24 de ani, din Braila, au fost incatusati si dusi la sediul Politiei pentru audieri. Masina a fost perchezitionata, iar in interior au fost gasite 25 de grame de bijuterii din aur si sumele de 18.690 de lei si 200 de euro, legitimatii false de la mai multe supermarketuri, dar si produse de curatenie.

Marti seara suspectii au fost predati politistilor din Falticeni, pentru continuarea cercetarilor, iar la coada stau deja judiciaristi din toata tara care vor sa-i audieze pe cei patru si pentru fapte comise in alte judete, scrie Monitorul de Suceava.

Comentarii

comentariu

About the Author

-