Published On: mar, Dec 2nd, 2014

INCEPE IADUL ALB: Circulatie ingreunata din cauza zapezii pe doua drumuri nationale din judetul Braila

Share This
Tags

zapada-drumuri-blocate-12-decembrie-2012​Circulatia este ingreunata, marti, pe doua drumuri nationale din judetul Braila, respectiv DN21 si DN23, din cauza zapezii, care pe unele protiuni de drum masoara 2-3 cm, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, nu sunt semnalate drumuri nationale sau segmente de autostrada cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile.

Traficul rutier se desfaşoara insa in conditii de iarna in toate zonele din tara, pe numeroase drumuri nationale carosabilul fiind acoperit cu un strat de zapada amestecat cu material antiderapant ce atinge 2 – 3 centimetri. Cele mai importante dintre acestea sunt DN7 Milcoiu (Valcea) – limita cu judetul Sibiu, DN65C Ciocaltei – Horezu (Valcea), DN64 Dragasani – Baile Olanesti (Valcea), DN67 Pietrari – Budesti (Valcea), DN56 Craiova – Calafat (Dolj), DN65 Slatina (Olt) – limita judetul Arges, DN67C Novaci – Ranca (judetul Gorj), DN66A in zona Valea Cernei (Caras-Severin), DN12C in zona Lacu Rosu (Harghita), DN13B Praid – Joseni (Harghita), DN13E Zagon – Barcani (Covasna), DN15 in zona Toplita (Harghita), DN21 si DN23 in judetul Braila, DN2A, DN2C, DN21 si DN21A in judetul Ialomita, DN22A, DN22F in judetul Tulcea. Precizam ca lucratorii de la drumuri actioneaza cu materiale antiderapante.

Avand in vedere atentionarea meteorologica de vreme nefavorabila (cod galben), valabila pana in aceasta seara la ora 22.00, pentru prevenirea unor situatii nedorite (accidente grave sau blocaje in trafic), recomandam conducatorilor de autovehicule ca inainte de a porni la drum sa se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmeaza sa il parcurga şi situatia meteorologica existenta si sa isi echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzatoare sezonului rece.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-