Published On: lun, Dec 15th, 2014

Hoti somati cu pistolul de politistii braileni. Un minor si un brailean de 40 de ani prinsi la furat intr-o unitate militara

Share This
Tags

hoti unitate militaraDoi braileni au fost somati luni dimineata de politistii braileni dupa ce acestia au fost surprinsi la furat intr-o unitate militara din municipiu. Brailenii au reusit sa fuga insa la doar cateva ore dupa alti doi barbati au intrat fara drept in incinta unitatii.

Luni, 15 decemrbie in jurul orelor 13.20 politistii locali care isi desfasoara activitatea in obiectivul Cazarmii, U.M. 0567, i-au depistat si retinut pe numitii A.Mihail, de 17 ani si S.Mihai-Frant, de 40 ani, ambii din Braila, care au intrat fara drept in incinta unitatii militare, cu scopul de a sustrage lemne sau obiecte din metal.

Pentru patrunderea cu incalcarea normelor legale de acces in incinta Cazarmii, acestia au fost sanctionati fiecare cu amenda in valoare de 1.000 lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991R.

Mentionam faptul ca, anterior depistarii lor in jurul orelor 10.30  au mai fost surprinse in unitate  alte doua persoane, care dupa ce au fost somate de politistii locali, au parasit incinta fara a putea fi retinute. Pentru somarea acestora s-a folosit armamentul din dotare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-