Published On: vin, Dec 12th, 2014

Gheorghe Bunea Stancu nu era strain de faptul ca lui Florin Mija i se pregatea ceva

Cotidianul Infobraila se afla in posesia unor inregistrari, dar si a unor marturii, care dezvaluie ca presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, era intr-o relatie tensionata cu vicepresedintele CJ Florin Mija. Mai mult, potrivit informatiilor noastre, Bunea Stancu nu il vedea deloc cu ochi buni pe Mija si isi dorea cu ardoare ca acesta sa paraseasca functia pe care o detinea. In acest sens, spun sursele noastre, GBS nu ar fi strain de manevrele politice premergatoare scoaterii din joc a lui Mija.

Atacul asupra lui Mija a fost calculat cu mult timp inaintea producerii lui, asa cum reiese din aceasta stenograma:

GBS: Si eu ce sa-i fac, e fiiu-miu? Treaba lui, eu nu am ce sa-i fac! Sa plece!

Chioru: Dar circula zvonul ca l-ati lucrat chiar dumneavoastra!

GBS:  Eu stiam ca este in atentia unora, care au si venit la mine si mi-au spus cum vor sa faca. Dar i-am bagat undeva si le-am zis sa-l lase in pace. Dar acum nu au mai venit la mine, au actionat direct!

Chioru : Inseamna ca stiti cine sunt. Nu e o institutie care se ocupa, ci un grup…

GBS: Da… Fiecare se descurca cum poate!

O alta stenograma arata ca GBS considera ca Florin Mija este “varza” si ca “il rade astia”! Adica tot “aia” care doreau sa-l mai rada (inregistrarea de mai jos). Este evident, din studiul la prima vedere a cantitatii de informatii uriase primite in mod anonim de redactia noastra, ca Gheorghe Bunea Stancu doarea sa-l indeparteze cu orice pret pe Mija, fie pentru ca acesta nu-i indeplinea comenzile, fie la schimb pentru ca “aia” sa nu-l “rada” chiar pe el!

In momentul in care jurnalistii Infobraila vor analiza toate informatiile primite va vom prezenta amanunte extrem de interesante despre culisele conducerii Consiliului Judetean Braila si nu numai.

Comentarii

comentariu

About the Author