Published On: mie, Dec 10th, 2014

GameLand – universul jocurilor pentru toate varstele a ajuns si la Braila

Share This
Tags

GameLand 1Din luna decembrie, shoppingul si distractia se reunesc in centrul comercial Winmarkt. Toti iubitorii de jocuri si relaxare, de toate varstele, sunt asteptati la etajul 4 din Winmarkt Braila cu o multitudine de optiuni pentru distractie: zona de biliard, tenis de masa si jocuri video.

Intr-o atmosfera placuta si relaxanta, Gameland este destinatia ideala de a petrece timpul cu prietenii. Pe o suprafata de 370 mp, spatiul de entertainment GameLand va functiona de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 21:00 , iar in week-end,  cu program prelungit, pana la ora 22:00, astfel incat sa ofere brailenilor ocazia de a avea acces la distractie si relaxare oricand, chiar in centrul orasului. 

Tarifele practicate vor fi foarte accesibile, intentia noastra fiind de a oferi accesul la un spatiu de divertisment unui numar cat mai mare de braileni, de toate varstele. Astfel, costul unei ore de biliard sau tenis de masa este de 8 lei/ora, iar la jocurile video, de 5 lei pentru 30 minute.

Locatia din Braila este cel de-al 6-lea GameLand din reteaua de centre comerciale Winmarkt, dupa cele din Alexandria, Buzau, Galati, Ploiesti si Ramnicu Valcea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-