Published On: mar, Dec 16th, 2014

Gala festiva pentru sportul brailean. Sportivii, antrenorii, cluburile si marile glorii ale sportului brailean vor fi premiate joi

Share This
Tags

Afis Festivalul Excelentei Sportului Brailean (1)Festivalul Excelentei Sportului Brailean, un eveniment festiv care urmareste evidentierea performantelor sportive brailene si aducerea in spatiul public a persoanelor implicate in realizarea acestor performante se organizeaza pentru prima oara la Braila.

Festivalul Excelentei Sportului Brailean este o forma de promovare a sportului brailean de performanta prin care participantii primesc, in mod onorific, plachete sau diplome ce atesta performanta. Nu se acorda premii si nu se fac ierarhii intre ramurile sportive sau intre sportivi. Distinctiile se vor acorda individual pe ramura de sport sau la cluburi pe ramura de sport.

Initiatorul acestui festival este Asociatia Clubul Sportiv „Sport-Plus” Braila care va beneficia de sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Braila si de girul  Academiei Olimpice Romane – filiala Braila.

Evenimentul festiv va avea loc joi, 18 decembrie, de la ora 18.00, la Regal Events Ballroom.

Au confirmat participarea 106 sportivi si 26 de antrenori cu rezultate deosebite in anul 2014, proveniti de la 9 cluburi brailene, 8 personalitati si foste glorii sportive care au reprezentat mandria sportului brailean la atletism, natatie, karate traditional, rugby, kaiac-canoe, box si alti 22 de fosti sportivi remarcati pentru intreaga cariera sportiva la fotbal, volei si lupte.

Distinctiile se vor acorda numai pentru locurile 1-3 obtinute la: Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale, Campionate Europene, Campionate Balcanice, Campionate Nationale, Cupe ale Romaniei. Nu se vor lua in considerare alte forme competitionale, diverse cupe nationale sau internationale, intreceri sau gale amicale.

Sectiunile care vor primi distinctii din partea CS Sport-Plus Braila si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila vor fi: Sportivi in activitate (pentru sportivi care au obtinut performante in anul 2014, la ramurile de sport: atletism, arte martiale, automobilism, badminton, baschet, box, ciclism, culturism, dans-sportiv, dirt-track, fotbal, go, handbal, judo, kaiac-canoe, karate modern, karate traditional, lupte, majorete, natatie, oina, radioamatorism, rugby, sah, tenis, tenis de masa, volei); antrenori in activitate (pentru antrenori ai caror sportivi au obtinut performante in anul 2014); cluburi sportive (pentru cluburi sportive care au obtinut performante in anul 2014).

Suplimentar, C.S. Sport Plus Braila va acorda distinctii speciale sau diplome pentru intreaga activitate sportiva, unor fosti sportivi si antrenori braileni reprezentativi, care au activat la cluburi brailene cand au obtinut performante la sporturile individuale sau la sporturile de echipa daca au obtinut performante.

Comentarii

comentariu

About the Author

-