Published On: lun, Dec 15th, 2014

EXCLUSIV Sedinta PNL / Nechita, laudat ca rezista in fata majoritatii PSD. Nazare: Da, esti foarte rezistent! Rezistent la penibil

Share This
Tags

Pe data de 12 decembrie, in sediul PNL de pe strada Petru Maior, a avut loc Biroul reunit al noului PNL, la care au participat membri din conducerea partidului, inclusiv parlamentarii Catalin Boboc, Vasile Varga si Alexandru Nazare, lipsind doar consilierul local Simona Draghincescu (ex-PDL).

La doua zile dupa aceasta intrevedere, deputatul Nazare, presedinte PDL inainte de fuziune, si-a anuntat demisia din functia de co-presedinte PNL, afirmand ca nu mai poate gira un traiect politic in care nu crede.

Infobraila publica cele mai importante discutii care au avut loc in sedinta PNL:

Dupa ce mai multi liberali l-au laudat pe seful interimar al Consiliului Judetean, Ovidiu Nechita, aflat in sala, pentru faptul ca a tinut piept majoritatii PSD-UNPR din CJ, deputatul Alexandru Nazare a rabufnit:

Alexandru Nazare: Da, esti foarte rezistent. Rezistent la penibil! (…) Mai lasa nava aia! (n.r. Dupa ce majoritatea PSD-UNPR i-a dat atributii de presedinte interimar pana pe data de 23 decembrie, Nechita a anuntat ca vrea sa organizeze sedinta ordinara din 23 pe deja celebra nava "Ovidiu")

Vasile Varga: Ce nava?

Alexandru Nazare: Face din nou sedinta CJ pe nava "Ovidiu".

Deputatul Varga s-a arata contrariat de decizia lui Nechita de a organiza sedinta CJ pe nava aflata in patrimoniul Consiliului: Ai gresit foarte mult, Ovidiu!

Sedinta a ajuns din nou intr-un punct tensionat atunci cand in discutie a intervenit Dorobantu Stavarel, primarul liberal al comunei Victoria.

Stavarel: Ce e PDL? Eu nu am organizatie PDL la Victoria! PDL nu conteaza pentru mine. Hai sa facem biroul, cine e seful? Nu comanda toata lumea.

Comentarii

comentariu

About the Author