Published On: lun, Dec 22nd, 2014

EXCLUSIV Domnia de 4 luni a lui Nechita se incheie: Maine, liberalul isi va da demisia de la sefia CJ Braila!

Share This
Tags

EXCLUSIV INFOBRAILA

nechitaPresedintele interimar al Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, cel care a detinut conducerea institutiei de la suspendarea din functie a lui Gheorghe Bunea Stancu, prin votul majoritatii PSD-UNPR, isi va da demisia din functie, marti, 23 decembrie, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului.

Nechita va renunta la functia pe care a detinut-o, cu mici intreruperi, aproximativ 4 luni de zile, dar si la cea de vicepresedinte, in care a fost ales la inceputul lui 2013, chiar in sedinta in care majoritatea PSD-UNPR isi va numi un vicepresedinte, in locul demisionarului Florin Mija, caruia ii vor delega atributiile presedintelui. Liberalul va ramane doar consilier judetean.

Demisia vine in urma conflictelor din interiorul PNL. Fostii democrat-liberali, prin vocea deputatului Alexandru Nazare, au cerut insistent ca Ovidiu Nechita sa plece din fruntea Consiliului Judetean, motivand ca activitatea sa dauneaza imaginii partidului.

Alexandru Nazare a demisionat din functia de co-presedinte PNL pe data de 14 decembrie, precizand ca nu mai poate gira un traiect politic in care nu crede. Totusi, 6 zile mai tarziu, Nazare a fost reconfirmat in functie printr-o decizie a Colegiului Director al PDL.

CITESTE SI…

Deputatul Alexandru Nazare a demisionat de la sefia PNL Braila. Motivul: Neintelegerile cu PNL-ul istoric

Sedinta PNL / Nechita, laudat ca rezista in fata majoritatii PSD. Nazare: Da, esti foarte rezistent! Rezistent la penibil

Comentarii

comentariu

About the Author