Published On: Soare, Dec 14th, 2014

EXCLUSIV Deputatul Alexandru Nazare a demisionat de la sefia PNL Braila. Motivul: Neintelegerile cu PNL-ul istoric

Share This
Tags

UPDATE: Informatia publicata in exclusivitate de Infobraila a fost confirmata de un comunicat de presa al deputatului Nazare.

COMUNICAT DE PRESA Alexandru Nazare

"Mi-am depus demisia din functia de co-presedinte PNL Braila. Inca din octombrie 2012, cand mi-am asumat conducerea PDL Braila intr-un moment foarte dificil pentru aceasta organizatie, am pledat pentru nevoia construirii unei opozitii puternice de dreapta  la Braila, o opozitie care sa nu faca compromisuri cu PSD si care sa ofere o alternativa credibila si solida la administratia rosie a Brailei. Rezultatul a fost ca PDL a devenit in urma alegerilor europarlamentare al doilea partid de pe scena politica braileana.

Cred in continuare ca aceasta este calea de urmat si pentru noul PNL creat prin contopirea PDL si PNL Braila. Cred ca marele PNL nou creat are menirea sa devina primul partid din Romania si din Braila, pentru aceasta trebuind sa indeplineasca o serie de conditii asteptate de romani.

Am explicat aceste lucruri in interiorul partidului, in sedinte Biroului reunit al PNL Braila din seara zilei de 12 decembrie, cand am oferit multiple argumente pentru care nu mai trebuie sa toleram ambiguitati in legatura cu statutul nostru politic la nivel local daca ne dorim cu adevarat victoria in alegerile ce vor urma in 2015 si 2016.

Majoritatea Biroului reunit a avut o alta parere. Respect opinia colegilor, nu dores sa fac public continutul discutiilor, dar nici nu mai pot gira din calitatea de co-presedinte un traiect politic in care nu cred.

Decizia mea de astazi nu inseamna si renuntarea la calitatea de membru si nici la calitatea de deputat."

INFORMATIA PUBLICATA INITIAL DE INFOBRAILA

Deputatul Alexandru Nazare (ex-PDL) si-a dat demisia din functia de co-presedinte PNL Braila. Din informatiile obtinute de Infobraila, fostul ministru al Transporturilor motiveaza demisia prin faptul ca aripa PNL istoric din noul PNL a ales sa ramana la guvernarea locala alaturi de PSD.

In vara acestui an, Nazare a cerut de nenumarate ori ca liberalii sa paraseasca functiile din administratia locala, insa fara rezultat.

Alexandru Nazare a fost numit presedinte PDL Braila in luna octombrie 2012.

Vom reveni cu detalii!

ALIN CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author