Published On: lun, Dec 22nd, 2014

EXCLUSIV Bunea Stancu, Concivia si banii de la Guvern: Corpul de control al premierului se afla la CJ Braila

Share This
Tags

ponta stancuEXCLUSIV INFOBRAILA

Corpul de control al premierului Victor Ponta efectueaza o actiune de control la Consiliul Judetean Braila, fiind vizate mai multe contracte incheiate intre institutie si SC Concivia SA, societate controlata de Gheorghe Bunea Stancu, presedintele revocat al Consiliului.

Conform informatiilor obtinute de Infobraila, SC Concivia SA ar fi castigat, in timpul mandatului lui Stancu, prin licitatie peste 15 contracte pentru alimentarea cu apa a unor localitati din judet, iar Corpul de control investigheaza modul in care firma a reusit aceasta "performanta", dar si cum au fost cheltuite sumele uriase primite de la Ministerul Dezvoltarii Regionale. 

De exemplu, la sfarsitul anului 2007, Concivia a castigat licitatia pentru alimentarea cu apa a comunei Tudor Vladimirescu, in valoare totala de 2.456.982 RON, numarul de oferte primite fiind de 3.

Conform legii, la sfarsitul actiunii de la Consiliul Judetean, Corpul de control poate sesiza Directia Nationala Anticoruptie sau alte institutii abilitate daca constata fapte de natura penala savarsite in organizarea licitatiilor sau in timpul derularii contractelor.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author