Published On: lun, Dec 8th, 2014

Elevii de la Pedagogic si Cerna au donat alimente si icoane batranilor de la Azilul din Baldovinesti

Share This
Tags

Proiect cerna si pedagogicZeci de elevii de la Liceul Pedagogic "D. P. Peepessicius" si de la Liceul Teoretic "Panait Cerna" au adus, de Sfantul Nicolae, zambete pe fetele batranilor de la Azilul din Baldovinesti. Alaturi de elevi au venit si persoanele asistate de la Centrul de Asistenta Sociala si Paleativa „Sfanta Maria”,  Baldovinesti din judetul Braila. Pentru acestia, in cadrul parteneriatelor dintre parohii si scoli, s-au gasit soluții de ajutorare materiala, sprijinul constand in donarea de alimente si icoane.

Actiunea „ Darurile Sfantului Nicolae” face parte din cadrul proiectului national „Bucuria sarbatorilor crestine„ initiat de Liceul Pedagogic „ D.P. Perpessicius„ Braila, in parteneriat cu Liceul Teoretic „ Panait Cerna„ Braila si Parohia Satuc din localitatea Cazasu. 

proiect cerna si pedagogic 1„Copiii care au participat la actiunea de voluntariat alaturi de membrii Comitetului parohial al Bisericii Satuc din localitatea Cazasu au reusit sa inteleaga ca voluntarul este persoana care investeste in folosul celorlalti inteligenta, talentul, timpul sau proiectele sale, fara a astepta insa nimic in schimb”, a declarat profesor Mirela Iordache, coordonatorul proiectului „Bucuria sarbatorilor crestine„.

Sarbatoarea Sfantului Nicolae, a unit profesori si preoti, copii si parinți pentru a transmite mesajul sfant al sarbatorilor crestine, bucuria de a darui, unita cu speranta implinirii urarilor celor bune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-