Published On: vin, Dec 19th, 2014

Elevii de la “Ecaterina Teodoroiu” au colindat persoanele varstnice de la caminul „Sf. Dumitru”

Share This
Tags

ecaterina elevi

Ca in fiecare an, in Ajun de Sarbatori, Scoala Gimnaziala „Ecaterina Teodoroiu” si  Caminul de persoane varstnice „Sf. Dumitru” Braila deruleaza Proiectul Judetean de Voluntariat „De la Inima la Inima”.

Joi, 18 decembrie 2014, acestia au organizat cea de-a patra activitate din cadrul proiectului, coordonat de profesor Dorina Boldeanu, profesor Luiza Dragulin si profesor Gabriel Petcu.

Elevii au daruit cadouri constand in dulciuri, fructe si alimente, au urat si colindat gazdele cu cateva din cele mai frumoase colinde de iarna.

elevi ecaterina dumitruAu participat si cadrele didactice din scoala dand un exemplu de buna practica, daruind, chiar si pentru putin timp, un zambet si o mana de ajutor persoanelor aflate in anumite situatii speciale.

"Prin aceasta activitate, incercam sa dezvoltam spiritul civic al elevilor si este minunat sa vedem cu cat drag se implica elevii, de la mic la mare", a precizat unul dintre coordontorii proiectului.

In acest proiect au fost implicate cadre didactice, parinti si elevi, dar si SC Carrefour Romania – Braila, care din 2010, sprijina realizarea cu succes a proiectului si domnului director – profesor Carnaru Neculai.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-