Published On: vin, Dec 19th, 2014

Dumnezeu sa o ierte! Laura Vizireanu este oficial Cetatean de onoare al Brailei. Consilierii locali au votat in unanimitate

Share This
Tags

laura vizitiu 2In sedinta Consiliului Local Municipal de vineri, 19 decembrie, alesii locali au votat in unanimitate acordarea post mortem a titlului de Cetatean de onoare al municipiului Brailei medicului SMURD Laura Vizireanu.

Inainte de inceperea sedintei, la propunerea primarului Simionescu, consilierii locali au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor tragediei de pe Lacul Siutghiol.

Medicul brailean Laura Vizireanu, in varsta de 39 de ani, si-a pierdut viata, luni, 15 decembrie, dupa ce elicopterul SMURD in care se afla s-a prabusit in Lacul Siutghiol din judetul Constanta. Laura Vizireanu a fost sotia sefului Politiei Braila, comisarul sef Mircea Relu Vizitiu, cei doi avand impreuna un baiat in varsta de 9 ani.

Reamintim faptul ca, joi, dupa publicarea editorialului "Domnilor, declarati-o pe Laura Vizireanu, post-mortem, cetatean de onoare al Brailei", semnat de jurnalistul Alin Cristea, redactorul-sef al Ziarului Infobraila, liderii de grup din Consiliul Local Municipal si primarul Aurel Simionescu s-au intalnit, luand decizia ca in sedinta Consiliului de vineri, 19 decembrie, sa ii acorde medicului Laura Vizireanu, post-mortem, titlul de cetatean de onoare al Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-