Published On: lun, Dec 15th, 2014

Dragomir (PSD) despre demisia lui Nazare: Invins de masina de vot liberala

Share This
Tags

Marian DragomirDeputatul Marian Dragomir, vicepresedinte PSD, a comentat demisia lui Alexandru Nazare de la sefia PNL, mentionand ca demisia fostului ministru al Transporturilor (ex-PDL) "a aparut din lupta pentru pastrarea puterii in administratia locala si deconcentrate de catre PNL-isti".

"Nazare a fost invins de masina de vot liberala. Din disperare Nazare a fortat excluderea din PDL a directorilor numiti de fosta conducere avand scopul de a determina o reactie similara si din partea PNL. Dar pentru PNL Braila puterea locala este mai presus de regulile stabilite la nivel central.  Ei vor sa ramana stapanii deconcentratelor", a declarat social-democratul.

Dragomir a mai adaugat faptul ca liberalii doresc sa-si pastreze fotoliile, "sfidand indicatiile de la centru": "Interesul personal si banii publici primeaza idealurilor liberale".

Reamintim faptul ca duminica,14 decembrie, deputatul Alexandru Nazare si-a dat demisia din functia de co-presedinte PNL Braila, afirmand ca nu mai poate gira din aceasta pozitie un traiect politic in care nu crede. 

Comentarii

comentariu

About the Author