Published On: joi, Dec 11th, 2014

Dragomir (PSD): 85% din directorii de deconcentrate apartin PNL. In functie de interes, liberalii fac scut in jurul lor sau nu-i recunosc

Share This
Tags

Marian DragomirDeputatul Marian Dragomir, vicepresedinte PSD Braila, precizeaza intr-un comunicat de presa faptul ca "din totalul de 44 de institutii publice deconcentrate, PSD detine 7 ceea ce reprezinta 15 %, UNPR 1", subliniind ca ceilalti sefi de institutii "au fost sustinuti, numiti sau asumati de PNL si PDL, care desi nu sunt la guvernare conduc prin oamenii din deconcentrate".

Parlamentarul spune ca, "in functie de interes", atunci cand se vehiculeaza demiterea directorilor liberali, partidul "face scut in jurul lor", insa "cand trebuie sa-i asume, nu-i mai recunosc".

"La Braila, deconcentratele sunt dominate de oamenii PNL si PDL sau de traseistii acestor doua partide. Ei sunt stapanii deconcentratelor din Braila. Mentionez faptul ca PSD nu a preluat directori de la PNL si PDL care doreau sa-si pastreze posturile prin schimbarea partidului. Pe o parte declara ca PSD conduce Braila dar pe partea cealalta se agata de puterea locala cu disperare. Avand in vedere declaratiile lor din ultima perioada cred ca este etic sa se hotarasca: recunosc apartenenta politica la PNL si PDL a directorilor de deconcentrate din Braila si faptul ca ei pun in aplicare politica Guvernului Ponta sau continua minciuna", a mai adaugat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author