Published On: vin, Dec 12th, 2014

Deputatul Tudose, noul presedinte PSD Braila. Secretarul de stat Francisk Chiriac, candidat la sefia CJ

Share This
Tags

Francisck iulian -mihai tudoseDeputatul Mihai Tudose, presedinte al Comisiei pentru politica economica din Camera Deputatilor, a fost ales, vineri seara, in cadrul Conferintei Judetene Extraordinare a PSD Braila, in functia de presedinte al Organizatiei Judetene, cu unanimitate de voturi, respectiv 161 de voturi.

Noul lider al social-democratilor braileni a declarat, dupa Conferinta, ca, in opinia sa, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, fostul consilier local Francisk Iulian Chiriac va fi candidatul PSD la alegerile anticipate pentru presedintia Consiliului Judetean.

In primavara anului 2015, vor fi organziate alegeri pentru functia de presedinte al CJ Braila, dupa ce Gheorghe Bunea Stancu a fost revocat de catre prefect.

Francisk Chiriac, de profesie inginer, este secretar de stat din data de 13 martie 2013, cand a renuntat la mandatul de consilier local, obtinut in urma alegerilor din 2012. Chiriac a fost de asemenea consilier local si in mandatul 2008-2012.

"Domnul Chiriac a fost ales vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD, in locul domnului Florin Mija. Domnul Chiriac, ca opinie personala, viitorul candidat la sefia Consiliului Judetean. E opinia mea", a precizat Tudose.

Comentarii

comentariu

About the Author