Published On: mar, Dec 23rd, 2014

DELIR Liberalul Nechita, intrebat de demisie: Va spune domnul Alin! Iau in calcul si demisia. Astazi veti afla. Pana pe 31 ianuarie veti afla. Zilele urmatoare veti afla

Share This
Tags

nechitaLa sfarsitul sedintei ordinare a Consiliului Judetean, vicepresedintele Consiliului, liberalul Ovidiu Nechita, debarcat de la sefia interimara a institutiei si inlocuit cu social-democratul Viorel Mortu, a fost intrebat de jurnalisti daca isi da demisia din functie. Reactia liberalului a fost uluitoare, spunandu-le ziaristilor ca vor afla ce decizie a luat "astazi", "zilele urmatoare" si "pana pe 31 ianuarie".

Cele trei variante ale vicepresedintelui CJ au fost presarate si cu o conferinta de presa promisa pentru ziua de astazi, 23 decembrie, insa care, din informatiile obtinute de Infobraila, nu va mai avea loc.

Redam integral declaratiile lui Ovidiu Nechita, fost presedinte interimar al CJ, actualmente vicepresedinte:

"Zilele urmatoare o sa aflati ce decizie am luat. Astazi am sa iau decizia. Dumneavoastra, in presa, probabil o aveti si redactata (n.r. demisia). Astazi, daca va fi cazul, imi voi da demisia. Astazi veti afla. Pana pe 31 ianuarie veti afla. Veti vedea. Haideti sa savuram momentul (n.r. ciocnirea unor pahare cu sampanie)! Fac o conferinta de presa mai tarziu. Va spune domnul Alin (n.r. redactorul-sef al Ziarului Infobraila), ca am vazut ca a hotarat deja in locul meu! Iau in calcul si varianta demisiei. Sigur ca da! E posibil sa imi dau si demisia. Nu am luat aceasta hotarare."

Dupa 4 luni de blocaj si scandal ca la usa cortului pentru conducerea Consiliului Judetean, marti, consilierul judetean Viorel Mortu (PSD), fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean, a fost ales, marti, in cadrul unei sedinte ordinare, in functia de vicepresedinte al Consiliului, iar apoi i s-au delegat atributiile de presedinte al institutiei, cu 22 de voturi "pentru" si 6 "impotriva" in ambele cazuri. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-