Published On: Soare, Dec 7th, 2014

Debut de cosmar pentru Romania la EURO. Tricolorele au pierdut la scor meciul cu Norvegia 27-19 (16-7)

Share This
Tags

Romania Euro* Braileanca Gabriela Perianu a marcat un singur gol *

Romania a debutat duminica la Campionatul European care are loc in Ungaria si Croatia. In primul meci tricolorele le-au intalnit pe campioanele olimpice din Norvegia,  echipa care nu a invins-o decat o singura data, in 2000.

Debut greu pentru Romania la Euro. Gheorghe Tadici s-a vazut nevoit sa improvizeze avand in vedere ca nu a avut un inter de mana stanga. Tacalie, Perianu si Bradeanu au incercat sa suplineze postul pe care Romania are de suferit, insa fara prea multe sanse.

Primul atac al meciului a apartinut Romaniei insa Tacalie a ratat iar norvegiencile imediat ne-au penalizat. Primul gol al tricolorelor a venit abia in minutul 4 prin Neagu. In primul sfert de ora Romania nu a reusit sa marcheze decat 3 goluri, Neagu 2 , Elisei 1 in timp ce nordicele o invingeau usor pe Ungureanu, marcand de 8 ori in poarta noastra.

O prima repriza modesta pentru romance in fata campioanelor olimpice. Cu multe ratari, jucatoarele lui Gheporghe Tadici s-au vazut conduse la pauza cu 9 goluri. 7 ratari au avut tricolorele in primele 30 de minute dintre care una de la 7 m scorul la pauza fiind de 16-7.

Nici in repriza a doua apararea romancelor nu a functionat nordicele marcand din toate pozitiile in timp ce jucatoarele lui Gheorghe Tadici au oferit pe tava mingea campioanelor olimpice. Cu 4 ratari de la 7, dar si cu multe pase date la adversar sau in out romancele s-au recunoscut invinse in primul meci de la EURO 2014.

Cu toate ca indicatiile selectionerului Gheorghe Tadici erau clare la time-out romancele au avut un joc haotic si au tras numai la semi-inaltime ratand foarte mult.

Astfel, dupa 60 de minute de joc Romania pierde la 8 goluri in fata campioanei Olimpice, Norvegia, scor final 27-19.

Au marcat: Neagu 7 goluri (1 din 7m), Bradeanu 3, Elisei 2, Babeanu 2, Tacalie 2, Pintea 1, Chiper 1, Perianu 1 (din 7m)

9 decembrie, ora 19.15: Romania – Danemarca

11 decembrie, ora 19.15: Romania – Ucraina

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-