Published On: joi, Dec 11th, 2014

Casa de Cultura a Municipiului organzieaza pentru braileni cursuri de fotografie, canto si dansuri

Share This
Tags

Afis cursuriPrimaria Municipiului Braila in colaborare cu Casa de Cultura a Municipiului organizeaza pentru braileni mai multe cursuri printre care se numara: curd de street photography si editare foto, curs de canto muzica usoara si muzica populara, curs de chitara, curs de dansuri moderne si multe altele.

Cei interesati de participarea la aceste cursuri sunt asteptati sa se inscrie la sediul Casei "Petre Stefanescu Goanga" din Piata Poligon Nr.2.

CURS DE CANTO MUZICA USOARA SI MUZICA POPULARA

Cursurile se desfasoara marti si joi, in intervalul orar 14.00-16.00, in perioada 01 octombrie – 5 decembrie 2014, 7 ianuarie – 30 ianuarie 2015, 11 februarie – 27 martie 2015, 22 aprilie – 19 iunie 2015. Cursul este impartit in doua grupe, durata fiecaruia fiind de 2 ore pe saptamana, acesta desfasurandu-se atat teoretic cat si practiv si fiind tinut de lectorul Maria Ciocan.

La filiala Chercea vor avea loc cursurile de chitara care se vor desfasura luni si miercuri, de mandolina care se vor tine marti si joi si de acordeon si orga care vor avea loc sambata si duminica. Cursurile au durata de o ora, intervalele orare urmand sa se stabileasca in moementul conturarii grupelor de studiu si vor fi predate de intructorul Marius Mugur Anghelescu.

CURS DE STREET PHOTOGRAPHY SI EDITARE FOTO se vor desfasura miercuri si vineri, in intervalul orar 15.00 -18.00 in intervalul 01 octombrie – 5 decembrie 2014, 7 ianuarie – 30 ianuarie 2015, 11 februarie – 27 martie, 22 aprilie – 19 iunie, fiind impartit in doua grupe.

Fiecare sedinta va dura trei ore iar cursul va fi predat de lectorul Mario Apostol.

CURSURILE DE CHITARA se desfasoara luni si miercuri, in intervalele orare: 10.00-12.00 si 14.00 – 16.00, acesta fiind impartit in patru grupe a cate 2 ore fiecare si fiind predat de profesorul Dumitru Popescu.

CURSURILE DE DANSURI MODERNE, balet contemporan, street-dance, hip-hop, se desfasoara martea si joia, in intervalul orar 16.00-17.00 iar varsta de participare este de minim 10 ani.

Casa de Cultura a Municipiului Braila este o institutie de stat cu caracter cultural-educativ, pe profil artistic si are ca obiect de activitate cultivarea talentelor in diferite domenii ale artei.

Casa de Cultura a Municipiului Braila  este o scoala cu taxe, iar solicitantii nu sunt obligati la o anumita pregatire sau limita de varsta. La absolvire, se elibereaza o diploma care atesta nivelul de pregatire al absolventilor.

In functie de specialitate, Casa de Cultura a Municipiului Braila  are clase cu predare individuala sau colectiva, in domeniile: arte vizuale, arte plastice, muzica.

Varstele minime ale candidatilor pentru concursul de admitere la cursuri sunt urmatoarele:

Muzica: •canto –  6 ani; •acordeon, instrumente de suflat, chitara – 8 ani

Arte plastice: •toate disciplinele – 8 ani

Coregrafie: •balet si dans – 10 ani

Arte vizuale: •arta fotografica – 14 ani

Comentarii

comentariu

About the Author

-