Published On: mar, Dec 9th, 2014

Cantonament local si turneu de pregatire la Roman pentru HC Dunarea

Share This
Tags

HC Dunarea echipaDunarea Braila a intrat din nou in paine. Elevele antrenate de Alexandrina Soare au reinceput antrenamentele in Sala Polivalnta Danubius, returul Ligii Nationale anuntandu-se foarte greu. De la lot lipseste doar tanara Gabriela Perianu care participa alaturi de nationala Romaniei la Campionatul European din Ungaria si Croatia.

Pentru aceasta pauza competitionala handbalistele de la Dunarea nu vor avea parte de un cantonament montan, urmand sa se pregateasca doar la Braila.

In ceea ce priveste meciurile de pregatire, elevele lui Soare vor participa in perioada 22-23 decembrie la un turneu la Roman acolo unde vor mai participa echipele CSM Slobozia si Stiinta Bucuresti.

In ceea ce priveste organizarea unui meci de pregatire in Polivalenta din Braila, directorul de la HC Dunarea, Gheorghe Stefan, a precizat faptul ca exista posibilitatea ca saptamana viitoare handbalistele antrenate de Soare sa dispute un amical cu CSM Slobozia, dar ca inca nu este stabilita data si ora la care va avea loc meciul.

Campionatul Ligii Nationale de handbal reincepe in 11 ianuarie cand HC Dunarea va disputa primul meci in deplasare la Tg. Mures.

Comentarii

comentariu

About the Author

-