Published On: mie, Dec 10th, 2014

Campania gratuita de sterilizare a patrupezilor continua la Braila. De la 1 ianuarie incep amenzile

Share This
Tags

stertilizarePrimaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian organizeaza in perioada 13 – 14 decembrie campania FII RESPONSABIL! STERILIZEAZA-TI CATELUL! NOI TE AJUTAM!    

Campanie se adreseaza proprietarilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului. Participantii vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Punctul de sterilizare este amenajat in incinta imobilului situat pe strada Scolilor  nr. 64, iar programul de lucru este intre orele 9.00 – 20.00.

Echipa medicala este asigurata de catre Asociatie Dog Rescue Romanian  si este formata din medici de libera practica, asistenti, tehnicieni.

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti,  nr. 39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400  pana vineri, 12 decembrie 2014, orele 16.00.

Proprietarii cainilor vor  declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care , femele si masculi.

Aceste informatii sunt inregistrate in registru de evidenta si se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica : numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS) , recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

Orice persoana fizica sau juridica care doreste sa sustina financiar sau material evenimentul poate comunica organizatorilor acest lucru.

Sunt asteptati voluntarii in vederea pregatirii si supravegherii cainilor in spatiul post operator.

Comentarii

comentariu

About the Author

-