Published On: lun, Dec 15th, 2014

Braileanca Laura Vizitiu A MURIT! Fosta sotie a sefului IPJ Braila s-a stins la 6 ore dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit

Share This
Tags

Laura VizitiuUPDATE

Medicul brailean Laura Vizitiu, fosta sotie a sefului Politiei Braila, a incetat din viata la Spitalul Judetean Constanta, in jurul orei 23:45, la aproximativ 6 ore dupa prabusirea in Lacul Siutghiol a elicopterului SMURD in care se afla alaturi de alti 3 colegi.

Laura Vizitiu, absolventa a Colegiului National "Nicolae Balcescu", a divortat de Mircea Relu Vizitiu, comisarul-sef al IPJ Braila, la inceputul anului 2013. Cei doi au impreuna un baiat minor, Andrei.

Condoleante familiei indurerate!

Laura Vizitiu si asistentaMedicul Laura Otilia Vizitiu, fosta sotie a sefului Politiei Braila, se zbate intre viata si moarte la Spitalul Judetean Constanta, avand hemoragie cerebrala severa, conform informatiilor obtinute de Infobraila. Femeia este singura victima care a fost scoasa din apele lacului Siutghiol de catre salvatori. Celelalte 3 persoane sunt inca cautate de scafandri.

Braileanca Laura Vizitiu, absolventa a Colegiului National "Nicolae Balcescu" si a Facultatii de Medicina "Ovidius" din Constanta, in varsta de 38 de ani, a divortat de Mircea Relu Vizitiu, comisarul-sef al IPJ Braila, la inceputul anului 2013. Cei doi au impreuna un baiat minor, Andrei.

Alaturi de dr. Vizitiu, la bordul elicopterului se afla si o buna prietena a acesteia, asistenta Gabriela Harton. Asistenta si-a anuntat sotul ca este insarcinata chiar inainte sa urce in elicopter.

FOTO STANGA: Laura Vizitiu si Gabriela Harton in elicopterul SMURD

laura vizitiu 2Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord, care se indrepta spre Tulcea pentru a prelua un pacient, s-a prabusit, in jurul ore 16:15, in lacul Siutghiol din judetul Constanta.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author