Published On: joi, Dec 11th, 2014

Boboc (PNL): Blocajul de la CJ se incheie. Pe 23 majoritatea sa faca ce doreste. Au dreptul sa-si impuna un punct de vedere, dar sa o faca legal

Share This
Tags

Catalin BobocCo-presedintele PNL, senatorul Catalin Boboc, a declarat pentru Infobraila, facand referire la blocajul din Consiliul Judetean, ca "majoritatea are tot dreptul sa-si impuna un punct de vedere", precizand insa ca actiunile majoritatii PSD-UNPR trebuie sa fie conforme cu legea.

"Au acest drept, insa sa o faca respectand legea. Nu poti sa faci ce vrei, cum vrei, cand vrei, ci in limitele legii. Asa e in democratie. Totul trebuie facut dupa reguli. Cei de la PSD au fost invatati sa fie vatafi. Blocajul de la CJ se incheie daca PSD face lucrurile legal si asezat", ne-a precizat Boboc.

Totodata, liberalul a mai adaugat faptul ca majoritatea PSD-UNPR isi poate numi un vicepresedinte cu atributii de presedinte al CJ pe data de 23, insa procedura trebuie sa respecte legea: "Pe 23 decembrie, in sedinta ordinara, majoritatea sa faca ce doreste, sa isi puna vicepresedinte, insa sa o faca legal. Au dreptul acesta, dar sa o faca legal."

Comentarii

comentariu

About the Author