Published On: mie, Dec 3rd, 2014

Bataia de joc la CJ Braila continua: Institutia a ramas fara sef

Share This
Tags

Sedinta CJ- salaBlocajul de la Consiliul Judetean continua, chiar daca ninsorile risca sa acopere judetul in urmatoarele saptamani. Razboiul dintre vicepresedintele Ovidiu Nechita (PNL) si majoritatea PSD-UNPR a ajuns din nou intr-un punct critic, victimele colaterale fiind brailenii: incepand cu data de 4 decembrie, vicele CJ nu mai are atributii de presedinte interimar.

Mai mult decat atat, vicele Ovidiu Nechita a anuntat ca nicio societate comerciala nu s-a prezentat la licitatia pentru deszapezire, organizata de Consiliu, astfel se va relua procedura de licitatie. In aceste conditii, in caz de urgenta, daca maine ninsorile ar pune stapanire pe judet, deszapezirea va ramane in sarcina Armatei si a doua primarii, respectiv Stancuta si Scortaru Nou.

Vicele CJ a propus ca solutie pentru deszapezirea judetului asocierea dintre primariile din judet si Consiliul Judetean, astfel incat primariile sa intervina cu utilajele proprii si pe drumurile judetene, desi aceasta responsabilitate apartine, conform legii, Consiliului. 

Secretarul judetului, Nicu Filote, ne-a precizat ca doar doua primarii din judet, Stancuta si Scortaru Nou, au transmis Consiliului acordul de asociere aprobat in Consiliile Locale.

Astazi, 3 decembrie, a fost convocata o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean pentru ca sa se stabileasca cine va conduce institutia, tinand cont de faptul ca Nechita a avut atributii de presedinte interimar, date in sedinta din 1 decembrie, pana pe 3 decembrie, inclusiv.

Sedinta a fost anulata din lipsa de cvorum, fiind prezenti doar consilierii judeteni PNL, independentul Capatana si taranistul Chiru.

Comentarii

comentariu

About the Author