Published On: joi, Dec 4th, 2014

Asfalt turnat pe ploaie. Draghincescu: Braila lucrului prost facut! Ce spune primarul Simionescu

Share This
Tags

asfaltareMai multi braileni, printre care si consilierul local PNL Simona Draghincescu, ne-au semnalat faptul ca pe Soseaua Buzaului, in apropierea Soselei de Centura, o echipa de muncitori turna asfalt, desi ploua, pe o portiune din carosabil, in apropierea trotuarului.

"Asa arata Braila lucrului prost facut condusa de Domn" Profesor. Asfaltare la Braila, 04 decembrie 2014, ora 18.20, temp -2 gr Celsius, lapovita/ploaie, pe jos polei, balti peste tot si tot peste tot masini cu asfalt si masini pentru compactat", a scris Draghincescu pe o retea de socializare.

Din cauza faptului ca subiectul a starnit numeroase comentarii pe retelele de socializare, redactorii Infobraila l-au contactat pe primarul Aurel Simionescu, intrebandu-l de ce au loc lucrari de asfaltare in timp ce ploua. Edilul ne-a precizat ca "s-au acoperit denivelarile rezultate ca urmare a subtraversarilor pentru canalizare", tinand sa precizeze ca lucrarea este executata pe cheltuiala constructorului.

"M-am informat si mi s-a comunicat ca se acopera niste denivelari care au rezultat ca urmare a subtraversarilor pentru canalizare. La fata locului s-a confirmat acest lucru. Asfaltarea executata pentru protectia lucrarii de canalizare, ca sa fie ferita de intemperii si trafic, se face pe cheltuiala firmei. Lucrarea s-a desfasurat la ora aceasta avand in vedere ca pana acum a nins si nu s-a putut face subtraversarea", ne-a spus primarul Simionescu.

In luna noiembrie, Primaria a demarat lucrarile de reabilitare a principalelor artere de circulatie din oras, Calea Calarasilor si Soseaua Buzaului. Lucrarile de pe Calea Calarasilor se ridica la 5.267 milioane de lei fara TVA, investitia fiind acoperita in proportie de 75% cu bani de la bugetul de stat si doar 25% cu bani de la bugetul local. Investitia pentru Soseaua Buzaului este de 4.388 milioane de lei, aceasta fiind acoperita intr-un procentaj identic ca si la Calea Calarasilor.

Comentarii

comentariu

About the Author