Published On: lun, Dec 1st, 2014

Afise cu numele sefului judetului, PNL-istul Ovidiu Nechita, si iepurasul Duracell, lipite pe stalpi din oras

Share This
Tags

Nechita VotMai multe afise cu "iepurasul Duracell"-imaginea bateriilor cu acelasi nume, pe care erau scrise "Ovidiu Nechita-Consiliul Judetean", au fost lipite pe mai multi stalpi din oras, in principal din zona Ansamblul Buzaului, unde locuieste vicepresedintele CJ Nechita.

Situatia tensionata din Consiliul Judetean pare sa fi depasit cadrul institutiei. Dupa ce aproape 3 luni, in fiecare sedinta, vicele Nechita a fost tinta atacurilor si ironiilor consilierilor judeteni din majoritatea PSD-UNPR, dar si a independentului Ancuta si a taranistului Chiru, pentru ca se incapataneaza sa renunte la functie, se pare ca rezistenta vicelui CJ in fata majoritatii il aseamana, in opinia unora, cu celebrul "iepuras Duracell".

iepurasul duracell"Am citit si am vazut fel de fel de afirmatii, sunt facut in toate felurile, insa de acolo si pana la a lipi pe stalpi cu iepurasul Duracell. Mi se pare jenant. Sa pui iepurasul acela cu urechile si numele meu, totusi e prea mult. Au fost puse pe Buzaului, unde locuiesc eu. Am si eu vecini, cunoscuti", ne-a spus Nechita, mahnit de situatie.

"Iepurasul Duracell" este folosit in nenumarate reclame care-i pun in evidenta energia si rezistenta. Urecheatul reuseste intotdeauna sa-si invinga adversarii, de cele mai multe ori fiind vorba despre alte marci de baterii.

Reamintim faptul ca dupa suspendarea din functia de sef al CJ a lui Gheorghe Bunea Stancu, conducerea institutiei a intrat pe mana liberalului Ovidiu Nechita, vicepresedinte CJ, care insa nu are majoritate in Consiliu.

PSD si UNPR detin majoritatea in CJ, consilierii celor doua partide dandu-i lui Nechita prin vot atributii de presedinte interimar, insa doar pentru perioade scurte de timp. De exemplu, in sedinta extraordinara din 1 decembrie, consilierii judeteni i-au dat vicelui atributii de presedinte interimar pana pe data de 3 decembrie pentru ca acesta sa puna la punct contractele dintre Consiliu si primarii pentru deszapezirea judetului.

Comentarii

comentariu

About the Author