Published On: vin, Dec 19th, 2014

700 de articole pirotehnice confiscate de politistii braileni

Share This
Tags

artificiiJoi dimineata, la ora 9:30, politisti din cadrul Politiei Municipiului l-au depistat, pe strada 1 Decembrie 1918, in zona Piata „Halelor”, pe S.Sica in varsta de 40 de ani, din municipiul Braila, care detinea, fara drept, mai multe articole pirotehnice.

Acesta a fost condus la sediul politiei, unde cercetarile au fost preluate de politisti de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au stabilit ca avea asupra sa un numar de 180 bucati petarde, pe care le-ar fi achizitionat de la o persoana necunoscuta si ar fi intentionat sa le comercializeze.

Doua ore mai tarziu, politisti de siguranta publica l-au depistat, in aceeasi zona, si pe N.Constantin in varsta de 44 de ani, din municipiul Buzau, care detinea ilegal 480 de petarde, pe care ar fi intentionat sa le vanda.

Politistii au ridicat in vederea cercetarilor toate materialele pirotehnice si celor doua persoane depistate le-au intocmit dosare penale pentru efectuare de operatiuni, fara drept, cu articole pirotehnice, conform Legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-