Published On: joi, Noi 27th, 2014

VIDEO Vasile Varga – de rasul curcilor in Camera Deputatilor

varga este contrazis de marian covache* deputatul PNL a citit balbaindu-se la greu o declaratie politica cu cacofonii  in care plangea de mila alegatorilor “descriminati” * la nici 40 de minute de la publicarea cosmetizata a declaratiilor, afirmatiile sale au fost demontate de Marian Covache, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari Braila, care i-a cerut ca “Oamenii trebuie linistiti!” *

“Am asistat, in ultima perioada, la o balbaiala a guvernanţilor pe tema majorarii sau nu a preţului la gaze naturale. In tot acest timp, in loc sa se preocupe de problemele tarii, asa cum presupune functia de prim-ministru, Victor Ponta a ales sa se relaxeze intr-o vacanţa calduţa prin Emiratele Arabe. Problema preţului gazelor naturale pentru consumatorii casnici pare sa nu il intereseze pe (inca) premierul Ponta, pentru ca, nu-i asa, in Dubai nu cred ca e nevoie de centrale termice pentru caldura in iarna ce vine”, scrie deputatul PNL Vasile Varga pe pagina personala de facebook. In fapt, textul nu este acesta, el nemaicuprinzand exact este ceea ce Varga a citit cu greu in Camera Deputatilor.

Urmarind insa filmul declaratiei puteti vedea ca textul este citit cu atata greutate incat mai mult ca sigur este scris de altcineva. Mai mult, aflati ca Varga plange de mila alegatorilor care ar putea fi “descriminati”, dar si ca in Dubai nu este nevoie de centrale termice “pentru ca caldura in iarna va veni”.

Dupa declaratia de rasul curcilor a deputatului PNL Vasile Varga in Parlamentul Romaniei, replica a venit prompt de la reprezentantii asociatiilor de proprietari din Romania, care i-au dat peste nas. “Oamenii trebuie linistiti! Liga Habitat impreuna cu Federatia Uniunea Asociatiilor de Proprietari Braila, comunica faptul ca majorarea preţului la gaze pentru consumatorii casnici a fost amanata printr-o hotarare de guvern care prevede si renegocierea calendarului de eliminare a preţurilor reglementate în sensul extinderii perioadei pana la 30 iunie 2021 pentru acesti consumatori chiar daca scumpirea gazelor pentru consumatorii casnici trebuia din octombrie, conform calendarului convenit de Guvern cu Comisia Europeana în 2012”, a scris Marian Covache, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari Braila, chiar pe pagina de facebook a lui Varga.

Comentarii

comentariu

About the Author