Published On: joi, Noi 27th, 2014

Vicele CJ, liberalul Nechita, umilit de Ancuta: Va bateti joc de braileni! Imi pare rau ca v-am lasat sa fiti vicepresedinte in locul meu

Share This
Tags

Cristian AncutaVicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, a condus, joi, sedinta ordinara a Consiliului, care a durat aproximativ 3 ore si care a fost un fiasco. La sfarsitul sedintei, consilierul judetean independent Cristian Ancuta, exclus din PNL, insa care a contestat decizia conducerii partidului, i-a transmis un mesaj lui Nechita in plenul Consiliului, fiind aplaudat de mai multi alesi locali.

"Incercati sa faceti circ in acest Consiliu, special ca sa urmati linia data de cine va sustine si va bateti joc de braileni. Imi pare rau ca v-am lasat sa veniti vicepresedinte in Consiliul Judetean in locul meu. Nu stiu ce va recomanda pentru aceasta functie in afara de vocea si talentul dumneavoastra", a spus Ancuta.

Dupa afirmatia lui Ancuta, vicele CJ nu a dorit sa mai faca niciun comentariu, desi pana la acel moment avusese un schimb dur de replici cu fostul coleg de partid.

Ovidiu Nechita a fost ales in functia de vicepresedinte al CJ Braila pe data de 5 martie 2013, ocupand locul lasat vacant de liderul PNL, Catalin Boboc, care la sfarsitul lui 2012 a obtinut un mandat de senator. 

Comentarii

comentariu

About the Author