Published On: Soare, Noi 30th, 2014

Vicele CJ, liberalul Nechita: Nu este nicio problema daca PNL imi cere sa demisionez. Ma bazez pe sprijinul tuturor consilierilor judeteni

Share This
Tags

Nechita - CJVicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, a precizat, intrebat daca PNL il mai sustine la conducerea judetului, ca se bizuie pe toti consilierii judeteni, indiferent de formatiunea politica din care fac parte.

Mai mult decat atat, vicele a mai adaugat faptul ca "nu este nicio problema" in cazul in care liberalii ii cer sa demisioneze din functie.

"Eu ma bazez pe sprijinul consilierilor judeteni. Punct. Nu conteaza ce coloratura politica au. Noi facem administratie, nu facem politica. Politica o facem la partid. Nu este nicio problema daca PNL imi cere sa demisionez. Nu stiu ce gandesc unii sau altii. Cat sunt in aceasta functie eu o sa-mi fac treaba", a declarat Nechita.

Declaratia lui Nechita vine in contextul in care judetul Braila se afla intr-o situatie neimaintalnita, riscand sa ramana sub nameti. Vicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, aflat la conducerea institutiei, nu poate semna documentele necesare pregatirii pentru situatia in care drumurile judetene vor fi blocate de zapada, neavand atributii de presedinte interimar.

PNL, formatiunea politica a carui membru este Nechita, nu detine nici macar o treime din Consiliul Judetean, cat este necesar pentru convocarea unei sedinte a Consiliului. Desi majoritatea apartine PSD-UNPR, Nechita refuza sa paraseasca fotoliul de la CJ, liberalul rugandu-se, in sensul propriu al cuvantului, de consilierii judeteni din majoritate sa ii confere atributiile de presedinte pentru a-si putea exercita functia.

Consilierii judeteni au convocat o sedinta extraordinara pentru data de 1 decembrie, in care urmeaza sa ii dea atributii de presedinte interimar lui Nechita pana pe data de 3 decembrie, ca apoi liberalul, in caz de urgenta, sa le ceara din nou social-democratilor si progresistilor sa ii prelungeasca mandatul.

Comentarii

comentariu

About the Author