Published On: lun, Noi 10th, 2014

Veste buna pentru braileni! Laminorul ramane deschis

Share This
Tags

laminorul 1 copyAnul trecut, la sfarsitul lunii martie, Invest Nikarom SRL a devenit actionar majoritar al SC Laminorul SA, dupa ce a fost vanduta impreuna cu celelalte combinate ale Mechel, contra sumei simbolice de 230 de lei, combinatul a intrat oficial in insolventa, dupa ce ceruse, in prealabil acest lucru Tribunalului Braila.

In august, anul acesta, uzina de la Braila si-a reluat activitatea pe o perioada de proba de trei luni, in urma careia noii proprietari sa poata evalua oportunitatea mentinerii acesteia in functiune.

"Pentru repornirea intreprinderii au fost angajate aproape 250 de persoane, care sunt suficiente pentru a acoperi nevoile curente. Ne bazam strategia actuala pe cererea din piata si incercam sa fim cat mai realisti. De aceea nivelul productiei este in concordanta directa cu cerintele. Lucram cat putem vinde", a spus Mirela Bamiopol, administratorul special al Laminorul Braila pentru Ziarul Financiar.

Cu productie noua, compania a realizat astfel afaceri de 4 milioane de lei doar in trimestrul al treilea, mai mult decat in intreg semestrul I, dar si pierderile s-au triplat catre cifra de 1,2 milioane de lei.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-