Published On: mie, Noi 26th, 2014

Un bacauan de 13 ani a furat trei posete, un portofel si un telefon. Copilul domicilia in Braila

Share This
Tags

Portofel cu baniUn tanar din Bacau, domiciliat in Braila este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, dupa ce a sustrat trei posete, un portofel si un telefon din sedium unei societati comerciale din municipiu.

Marti, 25 noiembrie, politisti de la Biroul de Investigatii Criminale extinzand cercetarile privind activitatea infractionala a minorului S.C. in varsta de 13 ani, din municipiul Bacau, domiciliat fara forme legale in Braila, au stabilit ca acesta ar mai fi comis trei furturi din societati comerciale din municipiu.

Judiciaristii au stabilit ca, in ziua de 22 octombrie, profitand de neatentia angajatilor unei societati comerciale, ar fi sustras din trei posete suma totala de 1.540 de lei, in ziua de 25 octombrie, ar fi sustras un portofel al unui barman, in care avea 330 de lei, iar in ziua de 30 octombrie a.c., folosind acelasi mod de operare, ar fi sustras un telefon mobil in valoare de 3.000 de lei.

Politistii au recuperat o parte din bani si telefonul mobil, iar dosarele penale intocmite in cele trei cazuri, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere legala.

Reamintim ca, in ziua de 10 noiembrie, politisti de la Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat si depistat pe minor, caruia i-au stabilit ca, in perioada mai- octombrie 2014, pe timp de zi, profitand de neatentia angajatelor a trei societati comerciale din municipiu, le-ar fi sustras doua telefoane mobile si sumele de 149 de lei, respectiv, 525 de lei, bani proveniti din incasari. Prejudiciul cauzat a fost recuperat aproape in totalitate.

Si aceste dosare penale au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere legala.          

Comentarii

comentariu

About the Author

-