Published On: lun, Noi 17th, 2014

Trei braileni au ajuns la spital in urma unui accident rutier

Share This
Tags

accident (1)O braileanca de 19 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost victima unui accident rutier, care a avut loc duminica seara. Alte doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

In seara de 16 noiembrie, la orele 22:50, S.Laurian in varsta de 46 de ani, din municipiul Braila, a condus autoturismul, pe Calea Calarasilor, iar in dreptul aleii de acces catre Prefectura Braila, a intrat in coliziune cu autoturismul din fata sa, condus de M.Emilian in varsta de 32 de ani, din Braila, din cauza nepastrarii distantei corespunzatoare.

accident (3)Dupa producerea impactului a rezultat ranirea usoara a soferului din urma si a pasagerelor L.Vasilica de 41 de ani si L.Daniela de 19 ani, ambele din municipiu.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru ingrijiri medicale, tanara de 19 ani ramanand internata.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-