Published On: mar, Noi 4th, 2014

Teatrul “Maria Filotti” vrea sa cumpere un autocar cu peste 6 miliarde de lei vechi

Share This
Tags

tmf

Achizitie de 6 miliarde la Teatrul Maria Flilotti. Actorii braileni urmeaza sa faca deplasarile intr-un autocar de lux. TMF a lansat pe SEAP un anunt privind achizitionarea unui autocar destinat transportului national si international a actorilor braileni si a stafului tehnic.

Conform Sistemului Electronic de Achizitii Publice, institutia teatrala este dispusa sa plateasca mai bine de 6 miliarde de lei vechi pe un asemenea vehicul, respectiv 653.226 lei fara TVA, echivalentul a circa 149.000 euro.

Firmele care sunt interesate sa participe la licitatie sunt obligati sa plateasca o garantie in valoare de 13.064, reprezentand 2% din valoare estimata a contractului. In cazul in care ofertantul isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acestuia sau daca refuza sa semneze contractul de achizitie, autoritatea contractuala are dreptul sa retina garantia respectiva.

Atribuirea autocarului se face la licitatie deschisa cu unic criteriu de selectie, ce mai mic pret.

Cei interesati se pot inscrie la licitatie pana vineri, 28 noiembrie, iar ofertele se vor face pana pe 8 decembrie, orele 12.00. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-