Published On: mie, Noi 5th, 2014

Taxe marite la Sala Polivalenta “Danubius”. Vezi AICI cat vrea CJ sa platesti pentru inchirierea salii

Share This
Tags

Sala PolivalentaConsiliul Judetean Braila a stabilit tariful pentru inchirierea Salii Polivalente "Danubius", incepand cu data de 1 ianuarie 2015, proiectul de hotarare urmand sa fie aprobat in forul legislativ judetean.

Cei care vor sa inchirieze sala de sport, dusurile cu apa calda si rece si vestiarele pentru sportivi, pentru pregatirile actiunilor organizate de catre cluburile si asociatiile sportive vor plati 132 lei pe ora.

Pentru competitii aceste spatii se inchiriaza cu 179, 70 lei pe ora. Persoanele care au nevoie doar de folosirea vestiarelor le pot inchiria contra sumei de 23,40 lei. Sauna se inchiriaza pentru suma de 36,60 lei iar cei interesati vor plati aceasi suma si pentru inchirierea celor doua sali, de gimnastica si de forta.

Federatiile sportive nationale pentru loturi olimpice si nationale care organizeaza pregatiri si competitii pot inchiria sala de sport, dusurile cu apa rece si calda, vestiarele pentru sportivi si sala de protocol pentru suma de 143,20 lei pe ora.

Doar pentru folosirea vestiarelor sau a saunei, a salii de gimnastica sau salii de forta federatiile trebuie sa plateasca 36,60 lei pe ora pentru fiecare.

Federatiile sportive nationale care organizeaza actiuni pot inchiria sala de sport, cu dusurile si vestiarele sportivilor daca platesc suma de 196, 00 lei.

Cei care folosesc doar vestiarele vor plati 47,70 lei, iar cei care inciriaza sauna, sala de gimnastica sau sala de forta, vor da 36,60 lei.

Asociatiile particulare si persoanele fizice care organizeaza actiuni vor inchiria sala de sport, vestiarele si dusurile contra sumei de 231 lei.

Persoanele fizice care vor sa foloseasca doar vestiarele vor plati 59,90 lei, iar doar pentru utilizarea saunei, a salii de gimnastica sau salii de forta se va plati suma de 12 lei.

Foaierul salii va fi inchiriat contra sumei de 0,51 lei pe metru patrat si pe ora.

Pentru alte activitati decat cele sportive, pentru concerte, spectacole, sonferinte sau simpozioane, sala se inchiriaza pentru minim 4 ore iar cei interesati trebuie sa plateasca 30% din suma in avans. Costurile pentru inchirierea salii pentru organizare acestor activitati ajung la 897.60 de lei pe ora, aici fiind inclusa doar sala de sport si vestiarele.

Se excepteaza de la plata tarifelor activitatile specifice Ministerului Tineretului si Sporului precum si a unitatilor aflate in subordinea acestuia, in sistemul de educatie fizica si sport, cu incadfrarea in calendarul sportiv aprobat, pe baza solicitarilor prealabile aprobate de Presedinte CJ.

De asemenea echipa HC Dunarea Braila nu va plati aceste taxe, pentru toate activitatile de pregatire si competiile organizate, pe perioada in care Consiliul Judetean Braila finanteaza cheltuielile aferente Salii Spolivalente "Danubius".

Comentarii

comentariu

About the Author

-