Published On: mie, Noi 19th, 2014

Talharul in serie din Parcul Monument, dupa gratii pentru 30 de zile

Share This
Tags

arestatUn talhar in serie a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a fost prins de politistii braileni. Mario M., in varsta de 18 ani, cu domiciliul stabil in municipiul Iasi, insa care locuia fara forme legale in Braila, a talharit, in perioada 12-16 noiembrie, trei minori, furandu-le telefonul mobil. Una dintre victime are 13 ani.

Marti, in urma efectuarii unei perchezitii domiciliare, la locuinta unei brailence, a fost recuperat un telefon mobil, apartinand unui minor care a fost victima unei infractiuni de talharie, comisa de M.Mario de 18 ani, domiciliat fara forme legale in municipiu.

Pe data de 12 noiembrie, ieseanul l-a acostat pe o alee din Parcul Monument, in jurul orei 11.00, pe T.M, de 13 ani, cerandu-i telefonul mobil pentru a efectua un apel, insa in momentul in care minorul i-a solicitat sa ii fie restituit telefonul, talharul l-a lovit in zona capului si a luat-o la goana.

Mario M. nu s-a oprit si si a continuat activitatea infractionala. Doua zile mai tarziu, pe 14 noiembrie, tot in Parcul Monument, dupa ora 19.00, tanarul din Iasi i-a smuls din mana unui copil de 14 ani telefonul si s-a facut nevazut. Ultima talharie a avut loc insa pe 16 noiembrie, cand, la primele ore ale diminetii, pe o strada din cartierul Chercea, Mario M. i-a cerut telefonul unui adolescent de 15 ani, iar apoi a fugit.

Talharul a fost prezentat marti Judecatoriei Braila, iar instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J.Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-