Published On: mar, Noi 18th, 2014

Talhar in serie la Braila: A talharit 3 copii, printre care unul de 13 ani pe care l-a lovit in cap!

Share This
Tags

TalharUn talhar in serie a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a fost prins de politistii braileni. Mario M., in varsta de 18 ani, cu domiciliul stabil in municipiul Iasi, insa care locuia fara forme legale in Braila, a talharit, in perioada 12-16 noiembrie, trei minori, furandu-le telefonul mobil. Una dintre victime are 13 ani.

Pe data de 12 noiembrie, ieseanul l-a acostat pe o alee din Parcul Monument, in jurul orei 11.00, pe T.M, de 13 ani, cerandu-i telefonul mobil pentru a efectua un apel, insa in momentul in care minorul i-a solicitat sa ii fie restituit telefonul, talharul l-a lovit in zona capului si a luat-o la goana.

Mario M. nu s-a oprit si si a continuat activitatea infractionala. Doua zile mai tarziu, pe 14 noiembrie, tot in Parcul Monument, dupa ora 19.00, tanarul din Iasi i-a smuls din mana unui copil de 14 ani telefonul si s-a facut nevazut. Ultima talharie a avut loc insa pe 16 noiembrie, cand, la primele ore ale diminetii, pe o strada din cartierul Chercea, Mario M. i-a cerut telefonul unui adolescent de 15 ani, iar apoi a fugit. 

Fata de iesean s-a dispus efectuarea urmaririi penale pentru comiterea infractiunilor de talharie, talharie calificata si furt, fiind retinut pentru 24 de ore si urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-