Published On: vin, Noi 14th, 2014

Simionescu: Consilierii judeteni PSD au vrut demiterea lui Mija, insa se va intampla intr-o sedinta ordinara, nu extraordinara

Share This
Tags

MIJA NETPrimarul Aurel Simionescu, prim-vicepresedintele PSD Braila, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca, in sedinta extraordinara din data de 12 noiembrie, consilierii judeteni social-democrati au vrut sa il elibereze din functie pe vicepresedintele suspendat al CJ, PSD-istul Florin Mija.

Totodata, Simionescu a precizat ca acest fapt nu s-a intamplat deoarece i-a sfatuit pe  consilieri ca un astfel de demers poate avea loc doar intr-o sedinta ordinara a Consiliului Judetean, iar demiterea lui Mija este, in opinia edilului, o decizie politica care va fi discutata dupa alegeri.

"Eliberarea din functie a lui Mija poate fi o solutie, dar asta se va intampla tot intr-o sedinta ordinara. Este luata in calcul eliberarea din functie a lui Mija. (…) Va fi o decizie politica pe care o vom discuta dupa alegeri", a adaugat Simionescu.

Florin Mija, vicepresedintele Consiliului Judetean, a fost suspendat din functie pe data de 23 12 august, cand prefectul Vasilica Vilcu a primit sentinta penala a Tribunalului Galati prin care s-a dispus arestarea la domiciliu a lui Mija. Florin Mija este implicat in dosarul instrumentat de DNA Galati in care Gheorghe Bunea Stancu este acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.
 

Comentarii

comentariu

About the Author