Published On: vin, Noi 14th, 2014

Simionescu: Consilierii judeteni PSD au vrut demiterea lui Mija, insa se va intampla intr-o sedinta ordinara, nu extraordinara

Share This
Tags

MIJA NETPrimarul Aurel Simionescu, prim-vicepresedintele PSD Braila, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca, in sedinta extraordinara din data de 12 noiembrie, consilierii judeteni social-democrati au vrut sa il elibereze din functie pe vicepresedintele suspendat al CJ, PSD-istul Florin Mija.

Totodata, Simionescu a precizat ca acest fapt nu s-a intamplat deoarece i-a sfatuit pe  consilieri ca un astfel de demers poate avea loc doar intr-o sedinta ordinara a Consiliului Judetean, iar demiterea lui Mija este, in opinia edilului, o decizie politica care va fi discutata dupa alegeri.

"Eliberarea din functie a lui Mija poate fi o solutie, dar asta se va intampla tot intr-o sedinta ordinara. Este luata in calcul eliberarea din functie a lui Mija. (…) Va fi o decizie politica pe care o vom discuta dupa alegeri", a adaugat Simionescu.

Florin Mija, vicepresedintele Consiliului Judetean, a fost suspendat din functie pe data de 23 12 august, cand prefectul Vasilica Vilcu a primit sentinta penala a Tribunalului Galati prin care s-a dispus arestarea la domiciliu a lui Mija. Florin Mija este implicat in dosarul instrumentat de DNA Galati in care Gheorghe Bunea Stancu este acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.
 

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author