Published On: lun, Noi 24th, 2014

Silviu Radu (ex-PDL) ii sugereaza lui Boboc sa-l excluda pe Danut Lungu din PNL pentru ca defaimeaza partidul

Share This
Tags

Silviu RaduConsilierul judetean independent Silviu Radu, fost secretar-general al PDL, ii sugereaza, prin intermediul unei retele de socializare, co-presedintelui PNL, senatorul Catalin Boboc, sa il excluda din partid pe Danut Lungu, prim-vicepresedinte PDL inainte de fuziune.

Radu, exclus din PDL la sfarsitul lunii februarie 2014 pentru ca prin declaratiile publice a adus atingere imaginii partidului, a facut referire atunci cand a spus ca "senatorul Boboc poate taxa prin excludere pe membri care nu respecta statutul", la atacurile lui Danut Lungu la adresa liberalilor.

"Citind presa din Braila constat ca liderii noului PNL Braila nu reusesc sa vorbeasca aceiasi limba, dar mai constat un fapt si anume ca anumiti membri de partid incalca prevederile statutare si fac declaratii care aduc atingere partidului, chiar cei care acum incalca statutul spuneau acum un an ca nu e voie sa ti vorbesti sefi de partid in presa ci trebuie sa dezbati in interiorul partidului. Nu vreau eu sa par ca ma bag in treburi interne de partid dar cred ca Senatorul Boboc poate taxa prin excludere membri care nu respecta statutul si agresioneaza colegii sau fac declaratii publice defaimatoare. Ipocrizia acestor oameni vad ca nu are limite", a precizat Silviu Radu.

Dupa ce liderii PNL Catalin Boboc si Vasile Varga s-au intalnit cu liderii PSD, printre care si primarul Aurel Simionescu,  fara sa-l fi invitat la intrevedere si pe deputatul Alexandru Nazare, presedinte PDL pana la fuziune si in prezent co-presedinte PNL, liberalii proveniti din PDL au sarit la gatul colegilor de partid.

Prim-vicepresedintele PDL, fostul consilier judetean Danut Lungu, a lansat un atac atac extrem de dur la adresa colegilor din noul PNL, spunand ca "unii nu se dezmint": "Nu se mai poate continua asa! Nu conteaza cine castiga alegerile, ei se vor in continuare la butoane. Sforarii nu se dezmint".

Comentarii

comentariu

About the Author

-