Published On: joi, Noi 13th, 2014

Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Movila Miresii pe primul loc in judetul Braila

Share This
Tags

ISU2La nivelul judetului Braila isi desfasoara activitatea 43 servicii voluntare pentru situatii de urgenta.

Având in vedere dotarea cu mijloace de interventie, activitatile de prevenire desfasurate, numarul interventiilor efectuate, precum si nivelul de pregatire al membrilor serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta, anul acesta, serviciul voluntar pentru situatii de urgenta al comunei Movila Miresii, se claseaza pe primul loc.

Serviciu este dotat cu o autospeciala pentru stingerea incendiilor, trei motopompe de evacuare a apei, un tractor si un buldoexcavator, echipamente, accesorii si mijloace de protectie necesare interventiilor.

Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta al comunei Movila Miresii are in evidenta 74 de voluntari si trei angajati (un sef serviciu si doi conducatori auto).

In acest an, serviciul voluntar a participat la 11 interventii, dintre care: 6 interventii au actionat cu forte si mijloace proprii, iar la 5 interventii au actionat in cooperare cu echipajele de interventie profesioniste, si au efectuat 205 controale la gospodarii cetatenesti, operatori economici si institutii din subordinea consiliului local precum si 171 activitati de informare preventiva a populatiei.

La concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta desfasurate in acest an, lotul reprezentativ al S.V.S.U. Movila Miresii s-a clasat pe locul I la faza judeteana si pe locul V la faza interjudeteana, desfasurata in municipiul Buzau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-