Published On: joi, Noi 27th, 2014

Sefii judetului Braila, cearta pe secretara: Ne iubim chiar si in cimitir. Nu ma lasa nici in cimitir. Ma cheama si acolo!

Share This
Tags

Nechita si Filote-netDiscutie halucinanta intre vicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita si secretarul judetului, Nicu Filote, in sedinta ordinara a Consiliului: "Ne iubim chiar si in cimitir!"

Sedinta a fost suspendata pentru 10 minute de Nechita, cel care a si prezidat-o, iar cand a trebuit sa reinceapa consilierii au intampinat o problema: secretara vicepresedintelui Ovidiu Nechita, cea care intocmeste procesele-verbale ale sedintelor CJ, nu venise in sala de la etajul 4 al Palatului Administrativ.

In acel moment, Ovidiu Nechita i-a cerut unui functionar din cadrul CJ sa o cheme pe "doamna Zoe". Redam dialogul din cadrul sedintei CJ:

Vicele CJ, Ovidiu Nechita: Cineva sa ia legatura cu doamna Zoe si sa vina! Sa o cheme! E in subordinea domnului secretar.

Secretarul judetului, Nicu Filote: Nu e la mine, inca nu stiti ce se intampla in consiliul asta. E la directia de administratie publica. 

Nechita: Dumneavoastra le stiti pe toate

Filote: Nu le stiu pe toate. Doamna secretara e la directia de administratie publica si este secretara dumneavoastra personala.

Nechita: Uitati-va pe statul de functii. Domnul secretar e de ani de zile aici, dar tot nu cunoaste.

Intervine un consilier judetean: Eu cred ca va iubiti foarte mult!

Filote: Ma iubeste si dupa ora 6. Ne iubim chiar si in cimitir. Nu ma lasa nici in cimitir. Ma cheama si acolo!

Comentarii

comentariu

About the Author

-