Published On: lun, Noi 3rd, 2014

Scoala parintilor! Brailenii sunt asteptati sa invete cum sa devina parinti mai buni

Share This
Tags

Scoala ParintilorBiblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila si Asociatia “Pavilionul de Ceai” ii invita la scoala pe brailenii care vor sa devina parinti mai buni, in cadrul unui program de voluntariat sustinut cu ajutorul unor psihologi si psihorerapeuti. Incepand de joi, 6 noiembrie, orele 17.00, se inaugureaza la sediul institutiei “Scoala Parintilor” prin care cei interesati vor putea participa la 12 intalniri bilunare despre dezvoltare, emotie, comunicare si performanta la parinti si copii. Important de precizat este faptul ca toti cei inscrisi in program vor beneficia de o consultatie psihologica gratuita oferita de psihologii Liliana Niculae si Daniel Caragata, de la Asociatia “Pavilionul de Ceai”.

Tematica aleasa vizeaza atat teme de combatere a urii precum: bucurie vs tristete, ura: declansare si disconfort, invidie si gelozie: efectele sentimentelor de ura, dar si despre performantele copiilor, motivatia copiilor si performanta, recunoasterea si sistemul de recompense, rolul adultului in stimularea performantelor. Un rol major intre temele alese spre dezbatere il va avea si subiectul: Parintele, intre educatia si libertatea copilului, analizat in nu mai putin de 6 intalniri.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "Raftul cu initiativa – Dezvoltarea de programe de voluntariat in biblioteci", finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-